Članska ekipa je v petek odigrala srečanje 3. kroga 1. SFL in zmagala, v svojem prvem nastopu v letošnji sezoni pa je zmagala tudi ekipa U15.

Članska ekipa je že v petek premagala ekipo KMN Oplast Kobarid z rezultatom 4:1. Oplast je hitro povedel prek Dražena Žariča, za preobrat pa so poskrbeli David Lah, Anže Širok (oba bivša igralca Oplasta), Gašper Vrhovec in Denis Ramić. Omeniti pa velja tudi odlično vratarsko predstavo Marka Đekovića, ki je branil zares izjemno. S to zmago si je naša članska ekipa priborila 100% izkupiček po treh tekmah in zaseda tretje mesto na prvenstveni razpredelnici (Maribor in Dobovec imata enako število točk), v naslednjem krogu pa jih čaka veliki derbi z Dobovcem. Čestitke ekipi!

Prav tako pa je do zmage prišla ekipa U15, ki jo vodi Rok Mitič. Svoje vrstnike iz Dobrepolja so naši igralci premagali kar z 12:3. Pet zadetkov je dosegel Vid Kos, tri je dosegel Urban Urbanija, dva je dosegel Gaj Križaj, po enega pa sta prispevala Ben Dobovičnik in Erman Pjanić. Čestitke tudi ekipi U15 za visoko in zasluženo zmago! 


TUKAJ PA ŠE FOTOGALERIJA S ČLANSKE TEKME (foto: Nina Novak):