Za nami je tudi vikend, kjer so igrale naše mlade selekcije, za katerimi je dokaj uspešen vikend.

Ekipa U13 se je vrnila iz gostovanja v Dobovcu, kjer so v sklopu državnega prvenstva odigrali štiri tekme. Najmlajša ekipa Futsal kluba Litija se je pod vodstvom Roka Mitića predstavila več kot odlično - prve tri tekme so zmagali, pri zadnji pa se je poznala utrujenost, zato so morali priznati premoč sovrstnikom iz Slovenskih Goric. "Na svoje igralce sem ponosen, danes so prikazali fenomenalno igro. Razvoj igralcev je na prvem mestu in danes smo pokazali, da v klubu z mladimi delamo zelo dobro," razmišlja Mitić.

V nedeljo sta bili na delu selekciji U19 in U15. Na gostovanje h ekipi KMN Olimp v Celje so se odpravili fantje ekipe U19 in še enkrat več v letošnji sezoni pokazali borben in napadalno usmerjen futsal. Srečanje so dobili z rezultatom 9:3. Izjemnno strelsko formo je potrdil Marko Bjelčević, ki je nasprotnikovo mrežo zatresel kar šestkrat, po en gol za Litijo pa so prispevali še Patrick Osredkar, Vid Kos in Nik Okorn. Marko med strelci v državnem prvenstvu U19 zaseda visoko drugo mesto (19 zadetkov), na tej isti lestvici je Patrick peti (10 zadetkov). Ekipa, ki jo vodi Denis Ramić s pomočjo Željka Pijetlovića, je na lestvici U19 vzhod trenutno na 4. mestu, z eno odigrano tekmo manj kot vodilne ekipe. Zaostalo tekmo 7. kroga bodo fantje odigrali v torek, 11. 12.2018, ko gostujejo pri FutureNet Maribor.

V domači dvorani je ekipa U15 gostila vrstnike iz KMN OPLAST Kobarid. Tekma je bila izjemno izenačena in napeta, šele v 34. minuti so gostje povedli in z minimalno razliko 1:0 tudi zmagali srečanje.

#ZaKogaPaTiNavijas