Darko Tokić je in bo za vedno v naših srcih! Zato se v petek, 14. septembra 2018, pod vodstvom Dejana Simiča pripravlja 1. Memoriam srečanje v spomin Darku Tokiću.

Vse se bo dogajalo v športni dvorani Litija od 18. ure, ko se bodo na parketu zbrale štiri različne generacije, ki so na športnem področju zaznamovale kariero našega prijatelja. Zbrali se bodo igralci, ki so bili ob Darku ob samem začetku. Od Zorana Teska, Aleša Širce, Vojka Majcna in ostalih iz tistih časov. Drugo generacijo bodo sestavljali njegovi vrstniki, od Tomija Horvata, Senudina Džafiča. Dragana Perendije, Dejana Simiča in ostalih. Tretjo generacijo bodo sestavljali gralci, ki so bili poleg ob vseh večjih uspehih v zadnjih letih. Od Gašperja Vrhovca, Igorja Bratiča, Danijela Pantiča, Gorana Josipoviča do Mihe Osojnika in Mileta Simeunovića. Četrto generacijo pa bodo predstavljali nekoliko mlajši igralci in njegovi prijatelji. Od Dejana Ljepojevića, Adila Macanovića, Matevža Osredkarja, bratov Radonjić, do Irnesa Škorića in njegovega občasnega trenerskega asistenta, Luke Bregarja. Med seboj bodo odigrali nekaj tekem in na ta način počastili svojega prijatelja.

Da pa ne bodo tribune samevale, ste prav lepo vsi vabljeni v športno dvorano Litija, v petek, 14. septembra od 18. ure dalje. Vstop je prost, saj gre za prijateljsko srečanje njegovih prijateljev in soigralcev, ki bodo oz. bomo počastili spomin nanj. Vabljeni v čim večjem številu!

Seznam igralcev, ki bodo sodelovali na 1. Memoriam srečanju v spomin Darku Tokiću:

memoriamtokic