Članska ekipa, ki jo bo v novi sezoni vodil Damir Pertič, je začela priprave na novo sezono. Na prvem treningu, ki je potekal uro in pol. je prisostvovalo enajst igralcev, sedem jih je bilo odsotnih zaradi poškodbe ali z dovoljenjem kluba.

 Tako so priprave na novo sezono pod vodstvom Damirja Pertiča (pomagal mu bo Bojan Žunko, predstavnik ekipe bo Željko Pijetlovič) začeli: Vid Sever, Žiga Dovč, Teo Turk, Nik Jelič, Klemen Duščak, Alen Fetić, Anes Rekanović, Kenan Hajdarević, Dejan Gojić, Benjamin Hasanagić in Danijel Pantić. Zaradi poškodbe sta manjkala Gašper Vrhovec in Patrik Čujec, zaradi bolezni Tevž Peskar Curk, z dovoljenjem kluba pa Borut Ručna, Denis Totošković, Nejc Vrhovec in povratnik Miha Kilar. Prav slednji je zadnji igralec, ki se bo pridružil članski ekipi FC Litija. Gre za mladega igralca, ki je bil že član našega kluba in je v preteklosti že osvojil naslov državnih prvakov z ekipo U21 pod vodstvom Mileta Simeunovića. Uvodni trening je potekal uro in pol. Začelo se je pod vodstvom kondicijskega trenerja Gorana Muzge, ki je igralce "mučil" dobrih 50 minut, preostanek treninga pa je bilo namenjenega igri v obrambi in prosti igri. V tem tednu bo na sporedu še nekaj treningov, da bodo igralci dobro pripravljeni na novo sezono.

Naj omenimo za konec še to, da bo 20. avgusta v športni dvorani Litija močan prijateljski turnir. Polega naše ekipe se bodo turnirja udeležile tudi ekipe KMN Oplast Kobarid, KMN Dobovec in Maribor. O urah tekem vas bomo sproti obveščali.

Dobre želje za novo sezono je iz Brazilije poslal tudi bivši igralec našega kluba, Hugo Velloso! Tudi mi mu želimo vse dobro v nadaljevanju kariere!
hufo zelje

Še galerija s prvega treninga: