Članska ekipa, ki jo vodi Damir Pertič, je v drugem krogu 1. SFL prišla do zaslužene in visoke zmage proti ekipi FutureNet Maribor. Končni rezultat je bil 7:3, med polčasom je semafor kazal 3:0. Dva zadetka je dosegel Alen Fetić, po enega pa so dodali Danijel Pantić, Teo Turk, Klemen Duščak, Borut Ručna, en gol pa so si Mariborčani zabili sami.

Tekma se je začela z lepo gesto, kjer smo se z minuto molka spomnili na našega bivšega soigralca in velikega prijatelja Darka Tokića, ki je umrl meseca maja. To je bila namreč prva tekma po njegovi tragični smrti v domači dvorani, kjer je preživel svoja najboljša futsal leta. S parolo na kateri je pisalo "Toka, za vedno boš v naših srcih!", njegovim izobešenim dresom in skandiranjem ob koncu tekme "Toka legenda!" so se mu poklonili tudi navijači Litijski levi, tekmo pa so si ogledali tudi oče in sestra Darka Tokića ter njegov veliki prijatelj Dejan Simič, ki je tudi pomagal pri pripravi te geste. Hvala vsem, ki se boste Darka še naprej spominjali kot dobrega prijatelja in vratarja. Toka, počivaj v miru. Nikoli te ne bomo pozabili!

Nato pa se je začela tekma, kjer je bilo kmalu jasno, kako bo potekala. Pantič je takoj po prihodu v igro zadel za vodstvo Litije, ki sta ga nato do polčasa povišala Teo Turk in Alen Fetić. V drugem polčasu sta zadela še Borut Ručna in Klemen Duščak, vmes je rezultat znižal Nikola Jandrič. V zadnjih petih minutah je našim igralcem nekoliko padla zbranost, kar je kaznoval Uroš Kroflič z dvema zadetkoma. Končni izid pa sta postavila Alen Fetić in z avtogolom Nikola Jandrič. Več kot zaslužena zmaga naše ekipe, kar so z izjavami potrdili tudi v taboru Maribora.

V naslednjem krogu naša ekipa odhaja na gostovanje v Ivančno Gorico. Več o zadnjem krogu pa si lahko preberete TUKAJ.