FC Litija ostaja nesporni vladar primata ob Savi! Naša ekipa, ki jo vodi Damir Pertič, je danes s suvereno in povsem zasluženo zmago premagala ekipo KMN Sevnica. Rezultat je bil 1:8, čeprav bi bilo glede na priložnosti lahko še bolje. Tri točke tako odhajajo k nam v Litijo!

Na tekmi je blestel kapetan Danijel Pantič, ki se je izkazal s tremi zadetki, dva je dosegel Denis Totoškovič. Slednji je dosegel dva zares lepa zadetka - prvega mojstrsko iz strani, drugega s prostega strela. Po en zadetek so nato dodali še Klemen Duščak, Alen Fetić in Nikola Jelič. Zmaga naše ekipe bi bila lahko še višja, saj so se naši igralci kar nekajkrat sami znašli pred vratarjem Goverkarjem, a so bili nenatančni. Kljub temu gre fante pohvaliti za res odlično igro, ki je na trenutke spominjala že na najlepše čase FC Litija. Ob koncu se želimo še zahvaliti naši navijaški skupini Litijski levi, ki so se v takšnem številu pripeljali v Sevnico. Ob tem tudi zahvala navijaške skupine našemu športnemu direktorju g. Andreju Vrhovcu, ki po svojih močeh finančno pomaga ekipi na gostovanjih in domačih tekmah. Zahvaliti pa se želimo tudi nasprotniku, ekipi KMN Sevnica, ki je priskrbela brezplačne karte za člane naše navijaške skupine. Zahvala pa tudi trenerju KMN Sevnica, g. Mitji Jontez in podjetju Sendvičarna, ki sta poskrbela za sendviče po tekmi za naše igralce in trenerski štab. Najlepša hvala vsem in se vam oddolžimo v Litiji! Našim igralcem pa le dvoje - čestitke in le tako naprej!

KMN Sevnica – FC Litija 1:8 (0:2)
0:1 Pantič (8.),0:2 Duščak (12.),0:3 Totoškovič (22.), 0:4 Pantič (28.), 0:5 Totoškovič (30.), 1:5 Račič (31),1:6 Jelič (32), 1:7 Fetič (33.),1:8 Pantič (34.)

Ostale rezultate pa si lahko pogledate na tej povezavi KLIK

litijasavagrb
Litija ohranja primat ob Savi