Za nami je nov futsal vikend, aktivne pa so bile tri naše ekipe. Članska ekipa je bila na delu v petek, ekipi U15 in U19 pa danes.

Članska ekipa, ki jo vodi Damir Pertič, je v petek slavila na derbiju v Mariboru. Rezultat je bil 3:7 za našo ekipo, ki tako ostaja na prvem mestu 1. SFL. Po dva zadetka za našo ekipo sta dosegla Teo Turk in Denis Totošković, po enega sta dodala Alen Fetić in Klemen Duščak, enega pa so si domači zabili sami. V naslednjem krogu (1.12.2017 ob 20. uri) našo ekipo v domači dvorani čaka tekma proti FC Ivančna Gorica. Čestitke ekipi! VEČ O TEM KROGU (KLIK)

Kot drugi so na parket stopili igralci ekipe U15. Varovanci Roka Mitiča so se odpravili na Škofije in izgubili z 8:3 proti KMN Bronx Škofije. Dva zadetka je za naše mlade prispeval Vid Kos, enega pa je dodal Aljaž Berčon. V naslednjem krogu (3.12. ob 12:30 v ŠD Litija) našo ekipo čaka tekma proti ekipi KMN Oplast Kobarid. Glave gor fantje! VEČ O TEKMI (KLIK)

Kot zadnji pa so danes na parket stopili igralci ekipe U19. Varovanci trenerja Pertiča so prekini niz treh tekem brez zmage in v domači dvorani slavili s 3:2. Aktulani državni prvaki so bili boljši od ekipe ŠD Extrem. Po zaostanku z 0:2 in veliki preobrat pa sta poskrbela Nejc Vrhovec z dvema zadetkoma, enega pa je dodal Dejan Gojić. Čestitke ekipi za zmago! V naslednjem krogu (3.11. ob 11. uri) našo ekipo U19 čaka tekma proti Ivančni Gorici v gosteh. VEČ O TEKMI U19 (KLIK)