Za nami so odlični trije dnevi, kar se tiče članske ekipe in selekcije U15. Člani so si z dvema zmagama zagotovili prvo mesto po rednem delu 1. SFL, ekipa U15 pa se je kljub porazu uvrstila v polfinale državnega prvenstva. Bravo!

Članska ekipa, pod vodstvom Damirja Pertiča, je v sredo na zaostali tekmi premagala ekipo SIliko Futsal v gosteh z rezultatom 1:3. Prvenec v dresu Litije je dosegel Anže Širok, po en zadetek pa sta prispevala še Alen Fetić in Klemen Duščak.

Včeraj pa je naša ekipa v predzadnjem krogu rednega dela 1. SFL premagala še ekipo KMN Benedikt z rezultatom 4:2 in tako izpolnila prvi cilj. Dva zadetka je dosegel Alen Fetić, po enega pa sta dodala Denis Totošković in Klemen Duščak. 

Kljub porazu na povratni polfinalni tekmi proti ekipi KMN Meteorplast pa se je ekipa U15 uvrstila v polfinale državnega prvenstva. Drugo tekmo je naša ekipa izgubila kar z 9:1, vendar zaradi zmage na prvi tekmi s 14:1, se je naša ekipa uvrstila v polfinale. Edini zadetek na povratni tekmi je dosegel Vid Kos.

Čestitke obema ekipama za dosežke!