Članski ekipi, ki jo vodi Damir Pertič, se je po napeti tekmi proti Bronxu uspelo uvrstiti v finale pokala Terme Olimia! Naši igralci so slavili z rezultatom 5:4!

V napeti in tekmi polni preobratov smo videli pravo polfinalno poslastico, kjer pa je srečnejši konec potegnila naša ekipa. Našo ekipo je v Podčetrtku (tu poteka final four pokala Terme Olimia) v vodstvo popeljal Teo Turk. Prednost je z dvema zadetkoma izničil včeraj odlični Nik Zajc, ki je Bronxom prinesel vodstvo ob polčasu. Očitno pa so med polčasom zalegele besede trenerja Pertiča, saj je ekipa v prvih dveh minutah drugega polčasa, z zadetkoma Turka in Alena Fetića, ponovno obrnila rezultat v svojo korist. Todi Primorci se niso dali. Še več - z dvema zadetkoma v dveh minutah (Zajc in Radiškovič) so ponovno prešli v vodstvo. Trener Pertič se je odločil za igro z vratarjem v polju, kar je prineslo izenačenje po zadetku Boruta Ručne. Tu pa se naši niso ustavili - odlični Alen Fetić je 17 sekund pred koncem z izvrstnim strelom popeljal našo ekipo v finale pokala Terme Olimia! Čestitke naši ekipi za težko prigarano zmago!

V drugi polfinalni tekmi je Dobovec premagal Siliko Futsal in tako bomo v finalu spremljali najboljši dve ekipi letošnje sezone. Finale bo na sporedu danes, 4.3. ob 19. uri v športni dvorani Podčetrtek. Kdo bo nasledil ekipo Maribora pa bo jasno danes okoli 21. ure! Srečno ekipa!