Včeraj je bil v ŠD Litija organiziran sestanek z mladimi navijači Litijski levi, ki sta se ga kot predstavnika kluba udeležila športni direktor kluba g. Andrej Vrhovec in medijski predstavnik kluba Luka Bregar. S tremi člani navijaške skupine so se dogovorili za sodelovanje in pomoč pri ponovni vzpostavitvi navijaške skupine ter posledično tudi navijanja na tekmah 1. SFL. Tudi poimenovanje skupine bo drugače - od sedaj naprej Litijski levi!

Na sestanku so se dogovorili kar nekaj stvari:

- prva zadeva je vpeljava članske izkaznice za člane navijaške skupine Litijski levi, s katero bo omogočen brezplačen vstop na tekme 1. SFL. Izkaznico bodo od vodij skupine dobili vsi tisti, ki bodo redno hodili na tekme in dali svoj glas za naš klub. Ob tem nismo pozabili niti na določeno količino pijače in hrane za najbolj zveste navijače.

- ob tem smo v klubu obljubili tudi pomoč v obliki nabave rekvizitov, ki so potrebni za nemoteno delovanje skupine in navijanja. Tu spada tudi nabava novega manjšega bobna, ki bo pomagal pri navijanju, nato smo se dogovorili tudi za transparent z logotipom navijaške skupine, ki bo ekipo spremljal na vsaki tekmi, kjer bodo prisotni navijači in na koncu tudi majice in šali za najbolj zveste člane navijaške skupine.

- dogovorili smo se tudi za organizirana gostovanja na tekmah 1. SFL, kjer bo klub pomagal pri organizaciji prevoza, nabavi kart ter pri nakupu hrane in pijače za udeležence gostovanj. Prvo dogovorjeno gostovanje bo tako že 2.9.2017, ko je v Ljutomeru na sporedu Dan slovenskega futsala in kjer se bosta na tekmi za superpokal pomerila ekipi FC Litija in Maribor.

- Dogovorili smo se tudi za druženje igralcev s člani navijaške skupine Litijski levi, po kakšni od pomebnih tekem in ob morebitnih proslavah kluba.

- Če se bo navijaška skupina Litijski levi izkazala v prvi polovici nove sezone, jim je obljubljena tudi pomoč pri pridobitvi kart za Evropsko prvenstvo v futsalu, ki bo leta 2018 v Ljubljani. Tam bi se lahko ob pomoči drugih navijačev prelevili v ogromno skupino, ki bi slovenski reprezentanci pomagala do uspeha na domačem prvenstvu.

- Za več informacij glede navijaške skupine lahko pokličete Enesa Karariča (Litijski levi, 040392061) ali pa Luko Bregarja (FC Litija, 041587592), ki vam bosta podala kakršne koli odgovore na vprašanja, ki bi vas zanimali.

- kar se tiče normalnih obiskovalcev naših tekem, bo več informacij glede nove sezone znanih v kratkem.