Članska reprezentanca Slovenije, za katero igrajo štirje naši igralci (Alen Fetić, Denis Totošković, Teo Turk in Vid Sever) je z odliko opravila s prvo prijateljsko tekmo proti Nemčiji. V Mariboru je bil rezultat 4:0 za Slovenijo, po dva zadetka pa sta prispevala Alen Fetić in Matej Fideršek. Od naših igralcev so priložnost za igro dobili vsi štirje, tako da je vratar Vid Sever vknjižil prvi nastop za člansko reprezentanco. Iskrene čestitke vsej reprezentaci in seveda Vidu Severju za prvi nastop! Slovenijo v torek, 26.9. čaka še druga prijateljska tekma proti Nemčiji in sicer ob 18. uri v Kidričevem.

PATRICK OSREDKAR IN MARKO BJELČEVIČ V REPREZENTANCI U17

Futsal reprezentanco Slovenije U17 v jesenskem delu čaka kar nekaj aktivnosti vse do kvalifikacij za Olimpijske igre mladih (Argentina 2018), ki bodo na sporedu novembra 2017 v Sloveniji.

V ta namen se bodo prvič zbrali v soboto, 30.09.2017 in opravili uvodne treninge. Znana je zasedba, ki je vabljena na priprave, med njimi pa sta dva igralca našega kluba FC Litija - Patrick Osredkar in Marko Bjelčevič!

Vabljeni igralci:
Marko Bjelčević (FC Litija), Jeremy Bukovec (KMN Meteorplast), Timotej Debeljak (ŠD Extrem), Mihael Dobaja (KMN Slovenske gorice), Matic Goznik (KMN Slovenske gorice), Lan Makovec Feguš (KMN Meteorplast), Andraž Mikulič (Imeno Kozje), Jakob Nemšak (KMN Slovenske gorice), Patrik Osredkar (FC Litija), Maks Rotar (FK Siliko), Aljaž Ruis (KMN Slovenske gorice), Gašper Semenič (KMN Meteorplast), Max Vesel (ŠD Extrem), Maks Vidmar (FK Siliko)

Strokovno vodstvo tvorijo: Andrej Dobovičnik (selektor) ter trenerja Tomislav Novak in Mitja Jontez.

Čestitke obema igralcema za vpoklic!

Več pa na TEJ POVEZAVI

21949941 1468975236484204 4648164850204990309 o
Od leve proti desni: Vid Sever, Teo Turk, Denis Totošković in Alen Fetić