Drage navijačice in dragi navijači! Zaradi obveznosti našega medijskega predstavnika ni bilo veliko novic na spletni strani za ta konec tedna, zato vse pišemo sedaj. 

 

Članska ekipa je v petek v domači dvorani v derbiju gostila ekipo KMN Oplast Kobarid. Končni rezultat je bil 3:3 in naša ekipa ter ekipa iz Posočja sta si razdelili točke. Za varovance Damirja Pertiča pa so zadeli Borut Ručna, Alen Fetić in Denis Totošković. Kljub remiju naša ekipa ostaja na 1. mestu 1. SFL z dvema točkama naskoka pred Oplastom in Dobovcem. V naslednji tekmi 10.novembra naša ekipa doma gosti ekipo KMN Bron Škofije, ki v letošnji sezoni igra zelo dobro. Več o samem krogu 1. SFL pa na TEM LINKU.

Tudi ekipo U19 vodi Damir Pertič in jo danes čaka nova prvenstvena tekma, na obeh straneh pa bosta tudi predstavnika reprezentance U17, ki je ta teden igrala na turnirju za OI mladih. Na strani FC Litija bo to Patrick Osredkar, na strani Stripyja pa Vanč Florjančič. Tekmo v Škofji Loki bosta sodila Venco Zašev in Igor Bubulj. Srečno našim mladincem!

Ekipo U15, ki jo vodi Rok Mitič, pa danes ob 12:30. uri čaka prvenstvena tekma proti ekipi KMN Bronx Škofije v domači športni dvorani. Zato ste na tekmo vabljeni v čim večjem številu!

Aktivna je bila tudi ekipa U13, ki je pod vodstvom Roka Mitiča, zabeležila dva poraza. Ekipa Dobrepolje je bila boljša z rezultatom 13:2 (oba zadetka je dosegel Urban Urbanija), na drugi tekmi je bila z 10:0 boljša ekipa NK Ribnica Kočevje. Glave gor fantje!

Včeraj pa je bila na zadnji igralni dan aktivna tudi reprezentanca U17, ki jo je uspešno zastopal tudi član našega kluba Patrick Osredkar. Včeraj je bila Italija boljša z 4:1, edini zadetek pa je dosegel prav Patrick Osredkar. Več o tem pa na LINKU. Tekmo si je ogledal tudi kapetan članske reprezentance in bivši igralec našega kluba, Igor Osredkar, ki je tako lahko v živo videl svojega nečaka s slovenskim grbom na prsih. Čestitke vsem igralcem in celotnemu vodstvu za odigran turnir!