Končalo se je UEFA Futsal EURO 2018 za našo reprezentanco. Včeraj je bila usodna tekma proti "brazilski" Rusiji, ki se je na koncu končala z zmago 2:0 v korist Rusije. Toda to ne zmanjšuje uspeha, ki so ga dosegli naši reprezentanti.

Na prvi tekmi jim je zmanjkalo kančka sreče, na drugi pa so prikazali borbeno in srčno igro, ki se jim je obrestovala z zmago proti četrti reprezentanci sveta, Italiji. Na tem mestu bi radi čestitali igralcem našega kluba, ki so zastopali Slovenijo na EURO 2018: Gasper Vrhovec, Alen Fetić, Denis Totoškovič, Vid Sever in Teo Turk za prikazano odlično in borbeno igro. Verjamemo, da bodo še naprej s ponosom predstavljali slovenski grb. Čestitke gredo tudi našemu bivšemu igralcu, sokrajanu in kapetanu reprezentance Igor Osredkar, ki je naše fante vodil tako, kot se spodobi za kapetana. Ponosno, odgovorno in z mislimi pozitivno. Bravo kapetan! Vse čestitke pa tudi preostalim igralcem, ki so zastopali Slovenijo, strokovnemu štabu in vodstvu reprezentance, ki so nam pričarali pravo malo pravljico in kar trikrat napolnili Areno Stožice. Hvala tudi vsem navijačem, ki ste prišli podpreti reprezentanco Slovenijo in jim dodatno pomagati ob igrišču z glasnim in bučnim navijanjem. Izpolnili ste cilj in napolnili dvorano, tako kot se spodobi in počastili naše fante za njihov trud in delo. UEFA Futsal EURO 2018 se približuje svojemu vrhuncu oziroma koncu. Čez nekaj dni bomo lahko v Arena Stožice spremljali dve najboljši reprezentanci Evrope, ki se bosta potegovali za sam vrh. Vsi skupaj lepo vabljeni na zaključni turnir UEFA Futsal EURO 2018.

Po evropskem prvenstvu pa nas ponovno čaka borba v državnem prvenstvu. Vsi vemo česa si želimo, dvojne krone. Podprite naše fante tako na domačih kot tudi gostujočih tekmah. Mislimo, da vam je to evropsko prvenstvo vsaj malo približalo futsal v Sloveniji in se boste tekem udeleževali v večjem številu in tako pokazali svojo pripadnost klubu in spoštovanje igralcem, ki zastopajo barve kluba in reprezentance.