Člansko moštvo

loading...

Mlajše selekcije

loading...

Splošne informacije

loading...

rs okna 811 204

futsalLogo1_2.jpgČeprav smo zapisali, da smo letos zaključili z nastopi, vsaj uradnimi, so se naši fantje udeležili še Ekipinega božično - novoletnega turnirja v Ljubljani. Resda ne pod imenom Svea, temveč pod imenom enega izmed naših sponzorjev GP ŠKORO. Pred slabo uro se je turnir končal, naši fantje, v precej okrnjeni sestavi, pa so v finalu premagali ekipo AS Bau s 3 : 1. Strelci zadetkov so bili Osojnik, Marn in Smiljanič. Ob tem je bil Miha Osojnik izbran za naj igralca turnirja, Darko Tokič za naj vratarja. Blaž Marn je skupaj še z dvema igralcema dosegel isto število zadetkov, žreb za naj strelca med trojico, pa mu ni prinesel sreče. Čestitke fantom.    
Finale je bil po svoje zanimiv, vendar kaj kmalu odločen saj so fantje povedli s 3 : 0. Nasprotniki so izid 5 minut pred koncem sicer znižali, začeli s provokacijami, posledično je bil izključen Tokič in Osredkar. Na igrišču so tako ostali Osojnik na vratih, Vrhovec in Marn, ki pa so zdržali pritisk številčno močnejšega nasprotnika in na koncu zasluženo dvignili ''kanto'' za najboljšo ekipo.

Nastopili so: Tokič, Marn, Osojnik, Vrhovec, Osredkar, Smiljanič, v finalu tudi Bauman. V skupini sta igrala še Bizjak in Kristan, ki pa danes nista natopila zaradi poškodb. 

V polfinalu so fantje premagali ekipo AS Grad z 2 : 0, v kateri je mrgolelo kopico reprezentantov, zdajšnjih in bivših: Bajc, Rosič, Čujec, Zorč, Šnofl, Brkič....
V četrfinalu, prav tako danes, so premagali Avtošolo Stop s 6 : 3.

Turnir v takšni obliki so litijani že osvojili ob koncu leta 1999, ter dvakrat izgubili (2000 in 2001) v finalu. Vmes se turnirja niso udeleževali.