Luka sprašuje

Po prvem treningu v novi sezoni sem se pogovarjal z Danijelom Pantićem. Litijanom, ki se je odločil vrniti v svoj klub in mu pomagati do izpolnitve ciljev!

Dolgo let je številko 10 na svojem hrbtu nosil igralec, ki je zbral največ nastopov v zgodovini našega kluba in je bil dolgo let tudi kapetan ekipe. Seveda je govora o Borutu Kristanu, igralcu, ki je dal na vsaki tekmi vse od sebe ter pomagal klubu do največjih uspehov. Z njim sem opravil kratek pogovor, kaj pa počne trenutno in kako gleda na svojo kariero pa si preberite v nadaljevanju.

Ob prihodu na trenersko mesto članske ekipe, sem se pogovarjal z novim trenerjem, Damirjem Pertičem. Spregovorila sva nekaj besed o ciljih v novi sezoni, okrepitvah, delu z mladimi in tudi to, ali ga bosta starša še naprej spremljala na tribunah športne dvorane Litija. Zanimiv pogovor si lahko preberete v nadaljevanju.

Po uvrstitvi Slovenije na evropsko prvenstvo 2016, sem se pogovarjal z Igorjem Osredkarjem, kapetanom reprezentance Slovenije in trenutno članom ekipe Novo Vrijeme iz Makarske. Bivši član in kapetan našega kluba je razlagal o občutkih po uvrstitvi na EP, o primerjavi profesionalnega in amaterskega futsala, o svojih nečakih in še marsikaj. Vas zanima ali se bo Igi še vrnil v dres Litije? Preberite si intervju in boste izvedeli!

Po prvi četrtfinalni tekmi, ki jo je naša ekipa odigrala proti KMN Puntar, sem se pogovarjal z novima igralcema, ki prihajata iz Brazilije. V kratkem pogovoru vam predstavljamo Huga in Matheusa, nova člana FC Litija!

Po prestopu iz Velikih Lašč, kjer je začel futsal kariero, sem se pogovarjal s Klemnom Duščakom, zdajšnjim članom FC Litija in tudi mladega reprezentanta. Kaj so njegove glavne lastnosti in zakaj se je odločil priti v Litijo, si lahko preberete v nadaljevanju.