Člansko moštvo

loading...

Mlajše selekcije

loading...

Splošne informacije

loading...

rs okna 811 204

V petek je naša ekipa gostila ekipo KMN Oplast Kobarid.

Ni potrebno posebno poudarjati tistim, ki se spoznajo na futsal, da je to nekakšen večni derbi med ekipama. Pred leti so to bile prave bitke oziroma poslastice na parketu. Rezultat se žal ni razpletel v našo korist. Na koncu smo si morali oboji razdeliti točke.

Tekma je bila kar težka. Naša ekipa je bila do dobra »zdesetkana« zaradi poškodb in bolezni naših igralcev, ki pa kar ne pojenjajo. Kobariški klub malega nogometa Oplast pa je prišel v Litijo po nove točke. Za našo ekipo tokrat niso igrali Anže Širok, Tevž Peskar Curk, Timotej Debeljak in Žiga Dovč.
Prvi polčas se je končal z neodločenim izidom 0:0. Potek tekme je bil kar razburljiv. Bilo je priložnosti na obeh straneh. Na to pa je prišla 32. minuta srečanja in vodstvo naše ekipe. Svoj prvi letošnji zadetek je dosegel mladi up Marko Bjelčević. Za remi na srečanju je v 39. minuti poskrbel reprezentant, član Oplasta, Žan Koren.

Ne moremo pa mimo nove poškodbe. Žal se je na tekmi poškodoval Nejc Vrhovec, ki je staknil poškodbo. Podroben pogled je pokazal odkrušen oziroma počen en del kosti na nartu in bo tako moral počivati mesec dni. Lažje pa se je poškodoval tudi Staš Kazič, vendar naj bi bil pripravljen do naslednje tekme.

Naslednja tekma, ki čaka naše fante je na sporedu v gosteh, 8. novembra, proti ekipi Dobovca. Do takrat pa vsi skupaj držimo pesti za našo moško člansko reprezentanco, ki odhaja na kvalifikacije za SP 2020 v Makedonijo, natančneje v Skopje. Tekmeci Slovenije bodo Severna Makedonija, Ukrajina in Kosovo.