Člansko moštvo

loading...

Mlajše selekcije

loading...

Splošne informacije

loading...

rs okna 811 204

Igor Bratic-Svea Lesna Litija 06-07.jpgŽe v napovedi srečanja smo zapisali, da litijani tradicionalno dobro igrajo v Sevnici, saj so domačini le redkogdaj zabeležili zmago in kot kot kaže tradicija v zadnjih dveh letih se to nadaljuje še kar naprej, Za nameček je sedaj uspešna celo druga ekipa litijanov, ki je tokrat tik ob koncu srečanja zasluženo odnesla tri točke iz Sevnice. Tudi po zaslugi igralca na sliki Igorja Bratiča. Mito Kos je bil ob koncu srečanja redkobeseden: Zelo sem zadovoljen z igro in predvsem borbenostjo, ki nas je pripeljala do nepričakovane zmage v Sevnici.
Sevnica : Zlatarna Lea 2 : 3 (1 : 0)

Športna dvorana Sevnica, gledalcev 80, sodnika: Brčaninovič in Smajila, delegat: Lah. 

Strelci: 1 : 0 Bizjan (3), 1 : 1 Pantič (22), 1 : 2 Josipovič (24), 2 : 2 Koritnik (30), 2 : 3 Vehovec (40).

Sevnica: Zakšek, Gorenc, Rašovič, Povše, Koritnik, Žveglič, Drobne, Kurnik, Bizjan, Banič, Pešec, Vučičevič. Trener: Kneževič.

Zlatarna Lea: Jarm, Bratič, Budimlič, Ereiz, Žalac, Pantič, Vehovec, Mesarič, Avdič, Josipovič Artner, Kuburič. Trener: Kos.  

Niti hitro vodstvo, niti sumljivo sojenje sodnikov, niti ''čudno'' delovanje semaforja ni zmedlo mladih litijanov, ki so iz Sevnice ponovno odnesli vse tri točke. Že v prvem delu bi lahko zlatarji izid znišali pa ni šlo. Sevničani so ob koncu prvega dela zastreljali kar 3 (?) desetmetrovke, bolje rečeno Igor Bratič je vse tri uspešno ukrotil. Prednost domačih so litijani izničili v pičlih dveh minutah uvodnega dela drugega polčasa. Vse se je začelo iz nič v 30 minuti, ko so domači izenačili. Piko na i dobri predstavi so zlatarji postavili v 40 minuti. Po akciji Ereiza je najstarejši igralec litijanov Sašo Vehovec s prefinjenim strelom spodkopal žogo in jo čez domačega vratarja poslal v mrežo, za zasluženo zmago v Sevnici. Pot domov je bila zato lažja, veselje pa so podelili s svojimi starejšimi vrstniki iz prve ekipe v domači dvorani.