Člansko moštvo

loading...

Mlajše selekcije

loading...

Splošne informacije

loading...

rs okna 811 204

2.ekipa.gifČe smo pred srečanjem zapisali, da je to popravni izpit, lahko po njem rečemo, da ga niso opravili. Z dolžnim spoštovanjem do ekipe Divača Rok Grželj, ki so pokazali željo in hotenje po zmagi, tega pri domačih tokrat ni bilo in gostom so prepustili neodločen izid, na koncu je bilo 5 : 5, potem ko so gostje po zaostanku dveh zadetkov izid znižali v manj kot eni minuti ob koncu srečanja. Domači pa se morajo nad svojimi igrami v zadnjem času precej zamisliti, kajti sledita dve srečanji, ki bosta precej težji kot zadnji dve tekmi.
ZLATARNA LEA : DIVAČA ROK GRŽELJ  5 : 5 (1 : 2)

Športna dvorana Litija, gledalcev 200, sodnika: Kolar in Kornik, delegat: Slatič.

Strelci: 1 : 0 Medić (1), 1 : 1 Bombač Matej (4), 1 : 2 Mehmedovič (20), 2 . 2 Budimlič (27), 2 : 3 Bombač (30), 3 : 3 Ereiz (30), 4 : 3 Pantič  (32), 5 : 3 Žalac (33), 5 : 4 Berzelak (38), 5 : 5 Mevlja (40).

Zlatarna Lea: Zupan, Bratič, Budimlič, Ereiz, Žalac, Pantič, Bučar, Adamovič, Avdič, Artner, Medić. Trener: Kos.

Divača Rok Grželj: Dobrila, Berzelak, Mevlja, Mehmedovič, Stjepanovič, Bombač, Buneta, Žerjal. Trener: Bombač.

Aku. prekrški: 1.pol.: 8 : 3; 2.pol.: 5 : 4.

S prvencem v litijskem dresu je domače že v 1. minuti Medić popeljal v vodstvo, ki je obetalo mirnejše nadaljevanje. Vendar pa temu ni bilo tako. Nekaj je tokrat manjkalo domači ekipi, predvsem pa borbenost in želja po igri. V dveh zadnjih srečanjih so zapravili lepo točkovno bero, ki so si jo priigrali v preteklih krogih, pred vrati pa sta srečanji z Igom in ribničani. Gostje, le šest igralcev ob dveh vratarjih je nastopilo so se pobrali in trikrat vodili, za nameček pa s strelom z desetih metrov ob koncu prvega dela zadeli še vratnico (izvajal je kar rezervni vratar), iz tega so domači zapravili protinapad. Nekaj bolj živ začetek drugega dela je obetal boljši futsal domačih, ki so v obdobju od 30 do 33 minute spreobrnili rezutat iz minusa v plus 2 z dvema evrogoloma Ereiza in Pantića. Slednji je zadel s prostega strela s kakšnih 17 metrov v sam zgornji kot gostujočih vrat. Gostje se kljub zaostanku niso predali v 37 minuti zadeli vratnico, nato pa v igri v igralcem v polju namesto vratarjem zmedeno domačo obrambo prisilili k napakam in dosegli še dva zadetka, ter povsem zasluženo osvojili točko. Odsotnost nekaterih poškodovanih igralcev v domači vrsti ne more biti razlog za neborbenost in nepošten odnos do soigralcev in kluba. In nekateri igralci (upajmo, da jim ''slava'' še ni stopila v glavo) se bodo morali zamisliti, če bodo želeli še nositi dres Zlatarne.

Gašper Repina