Člansko moštvo

loading...

Mlajše selekcije

loading...

Splošne informacije

loading...

rs okna 811 204

Članska zasedba je prišla do druge zmage v prvenstvu!

Varovanci trenerja Bojana Žunka so slabo začeli s samo tekmo oz. predvsem s prvim polčasom, ki so ga izgubili z rezultatom 1:0. V drugem polčasu je nato hitro zadel Anže Širok za izenačenje. Priložnosti so se vrstile na obeh straneh, ob koncu tekme pa so bili srečnejši in uspešnejši naši igralci. Kar dvakrat je v razmaku nekaj minut zadel Josip Jurić in naši ekipi prinesel pomembne tri točke. Na tem mestu tudi zahvala navijačem Litijski levi, ki so prišli spodbujat ekipo tudi v najstarejše slovensko mesto. Čestitke ekipa!

Izjava po tekmi Timija Debeljaka:
"V tekmo smo vstopili dobro in samozavestno. Nismo imeli veliko težav, smo pa morali  igrati na postavljeno obrambo Ptuja. Imeli smo veliko priložnosti vendar prvi polčas žoga ni hotela v mrežo, tudi Ptujčani so imeli nekaj priložnosti. Zadetek v prvem polčasu smo dobili po lastni napaki in to nas je kaznovalo, da smo na odmor odšli z golom zaostanka.
V slačilnici smo se pogovorili in v drugem polčasu stisnili Ptuj in odigrali še bolj samozavestno v napadu. Uspelo nam je zadeti trikrat za zelo pomembne tri točke na težkem gostovanju. Hvala tudi Litijskim levom za spodbudo na tribunah!"