Člansko moštvo

loading...

Mlajše selekcije

loading...

Splošne informacije

loading...

rs okna 811 204

Jutri, 9.11.2019, ob 9:30. uri se bo pričel turnir Otroške nogometne šole, ki jo vodi Rok Cirar.

Na turnirju bodo zaigrale ekipe Osnovne šole Litija, Osnovne šole Šmartno pri Litiji, Osnovne šole Vače in Osnovne šole Gradec. Zato ste prav vsi lepo vabljeni v športno dvorano Litija tudi jutri, ko se bodo naši najmlajši predstavili predvsem vam dragi starši in tudi vsem, ki bodo prišli na ta dogodek.

"Moji varovanci, učenci osnovnih šol že res nestrpno pričakujejo tak dogodek, kjer bodo na tekmah lahko pokazali svoje znanje drug drugemu, svojim staršem, učiteljem in ostalim. Na turnirju bodo nastopila štiri moštva osnovnih šol, osebno upam, da kar vseh 75 nogometašev. Skupaj z njimi se Vam tudi ob tej priložnosti v imenu ONŠ Litija in osebno, še enkrat iskreno zahvaljujem za vaše sodelovanje," pa dodaja vodja oddelka Rok Cirar.

Še to:
- Mlajša skupina (otroci 1. in 2. razred), zbor pred športno dvorano v Litiji ob 9:00 h, kjer vas bo pričakal trener in pospremil v garderobo.

- Starejša skupina (otroci 3. in 4. razred), zbor pred športno dvorano v Litiji ob 11:00 h, kjer vas bo pričakal trener in pospremil v garderobo.

Vabljeni v čim večjem številu!