Luka sprašuje

Po prihodu v naš klub, sem se pogovarjal z Denisem Ramićem, srbskim reprezentantom in članom naše ekipe. Kaj vse mi je zaupal, pa si lahko preberete spodaj.

Po prvi četrtfinalni tekmi, ki jo je naša ekipa odigrala proti KMN Puntar, sem se pogovarjal z novima igralcema, ki prihajata iz Brazilije. V kratkem pogovoru vam predstavljamo Huga in Matheusa, nova člana FC Litija!

Po prvem treningu v novi sezoni sem se pogovarjal z Danijelom Pantićem. Litijanom, ki se je odločil vrniti v svoj klub in mu pomagati do izpolnitve ciljev!

Dolgo let je številko 10 na svojem hrbtu nosil igralec, ki je zbral največ nastopov v zgodovini našega kluba in je bil dolgo let tudi kapetan ekipe. Seveda je govora o Borutu Kristanu, igralcu, ki je dal na vsaki tekmi vse od sebe ter pomagal klubu do največjih uspehov. Z njim sem opravil kratek pogovor, kaj pa počne trenutno in kako gleda na svojo kariero pa si preberite v nadaljevanju.

Ob prihodu na trenersko mesto članske ekipe, sem se pogovarjal z novim trenerjem, Damirjem Pertičem. Spregovorila sva nekaj besed o ciljih v novi sezoni, okrepitvah, delu z mladimi in tudi to, ali ga bosta starša še naprej spremljala na tribunah športne dvorane Litija. Zanimiv pogovor si lahko preberete v nadaljevanju.

Po uvrstitvi Slovenije na evropsko prvenstvo 2016, sem se pogovarjal z Igorjem Osredkarjem, kapetanom reprezentance Slovenije in trenutno članom ekipe Novo Vrijeme iz Makarske. Bivši član in kapetan našega kluba je razlagal o občutkih po uvrstitvi na EP, o primerjavi profesionalnega in amaterskega futsala, o svojih nečakih in še marsikaj. Vas zanima ali se bo Igi še vrnil v dres Litije? Preberite si intervju in boste izvedeli!