Po dveh prihodih novih igralcev, je žal promet tudi v nasprotni smeri.

Od ekipe se poslavljajo Matej Fideršek in Timi Debeljak, ki odhajata v nove sredine, Igor Bratić pa je zaključil svojo kariero. Fida je v dresu FC Litija zbral 31 nastopov v vseh tekmovanjih in dosegel 23 zadetkov. Timi se je ekipi pridružil pred tremi leti in zbral 63 nastopov v prvi ekipi ter dosegel 13 zadetkov, bil pa je tudi eden ključnih igralcev v ekipi U19. Igor se je pred dvema letoma vrnil v Litijo in v vseh teh letih zbral 125 nastopov (za člansko ekipo in ekipo Zlatarna Lea Litija, ki je takrat igrala v drugi ligi). V zadnji sezoni je postal prvi vratar v reprezentanci, toda sedaj se je odločil, da se bo posvetil drugim zadevam. Vsem trem se iz srca zahvaljujemo za njihov prispevek in jim želimo vse dobro v nadaljevanju kariere oz. na novi življenjski poti. Hvala!

Izjave:
Timi Debeljak: "Po treh letih igranja v Litiji ,sem se odločil za odhod na Ptuj. V Litiji sem preživel veliko dobrih trenutkov in pridobil veliko izkušenj za naprej. Ob tej priložnosti bi se rad zahvalil družini Vrhovec in vsem, ki pripomorejo k vodenju kluba FC Litija. Hvala tudi Litijskim levom in vsem ostalim navijačem, brez njih futsal ne bi bil to kar je."

Igor Bratić: "Rad bi se zahvalil vsem v klubu za zaupanje, vsem soigralcem in navijačem - Litijskim levom. Škoda, ker so se lahko vrnili na tribune šele v finalni seriji. Njihovo navijanje je izredno popestrilo tekme, so tapravi navijači, ki stojijo ob ekipi v dobrem in slabem. Zahvaljujem se tudi upravi, ki so bili korektni in so tudi razumeli mojo odločitev, enostavno sem tako začutil pri sebi, da imam dovolj. Sedaj pa v trenerske vode - ne saj ne, hecam se. Klubu želim vse dobro v novi sezoni! Ajdeee!"

Matej Fideršek: "Pred kratkim sem dobil nekaj ponudb iz tujine in na koncu sem se odločil za Italijo. Nekako sem želel spet okusiti ta profesionalizem. Predvsem to je bil razlog, da sem se odločil, da zapuščam Litijo. Tako za navijače Litijske leve in seveda klub FC Litija, imam samo dobre besede. Škoda, da letos zaradi covid razmer nismo igrali pred svojimi navijači, ki so nam vedno stali ob strani in seveda to, da nisem mogel pomagati do konca v finalu. Hvala družini Vrhovec za priložnost in super organizacijo kluba. Litiji želim srečo v naslednji sezoni. Morda pa še kdaj oblečem modro-beli dres."