Člansko moštvo

loading...

Mlajše selekcije

loading...

Splošne informacije

loading...

rs okna 811 204

Grb LitijaV Litiji sta se srečala stara znanca iz prve futsal lige, ki sta pred tekmo zasedala sredino prvenstvene lestvice. Domači so se pred svojo publiko prvič predstavili v novih črno-roza dresih.
Gostje so prvi prišli do prave priložnosti v 3. minuti. Po lepi dvojni podaji s Hrvatinom je Depangher z roba kazenskega prostora ustrelil mimo gola Severja. Takoj zatem so Litijani prevzeli pobudo, gostje pa so prežali predvsem na protinapade.

 

FC Litija – KMN Bronx Škofije 3:2 (0:2)

LITIJA ŠD Litija, gledalcev 100, sodnika Šivic (Bled) in Močnik (Šenčur), delegat Žibert (Naklo).

Strelci:

FC Litija: Sever, Ručna, Hasanbegović, Turk, Vrhovec G., Begić, Šturm, Jelić, Bučar, Vrhovec N.

Trener: Tomislav Horvat

KMN Bronx Škofije: Kocjan, Čuk, Hrvatin, Peroša M., Depangher, Kamenčič, Radić, Mirković, Peroša J., Tatić, Zerbo, Tominec.

Trener: Dino Krivičič.

V Litiji sta se srečala stara znanca iz prve futsal lige, ki sta pred tekmo zasedala sredino prvenstvene lestvice. Domači so se pred svojo publiko prvič predstavili v novih črno-roza dresih.

Gostje so prvi prišli do prave priložnosti v 3. minuti. Po lepi dvojni podaji s Hrvatinom je Depangher z roba kazenskega prostora ustrelil mimo gola Severja. Takoj zatem so Litijani prevzeli pobudo, gostje pa so prežali predvsem na protinapade.

V 9. minuti so Škofjoti prišli do protinapada, Sever je obranil prvi strel Mateja Peroše, ta pa je potem spravil odbito žogo v gol in povedel Bronx v vodstvo z 0:1.

Domači so nadaljevali s pritiskom. V 10. minuti je Gašper Vrhovec podal ostro žogo z desne strani na gol črto Šturmu, z odlično obrambo pa se je izkazal Kocjan.

V 15. minuti je imel po prestreženi žogi na svojem delu igrišča in solo akciji preko celega igrišča lepo priložnost Ručna, Kocjan pa je bil spet na mestu. Minuto kasneje je vratnico s strelom z desne strani zadel Gašper Vrhovec, žoga pa se je srečno odbila v roke Kocjanu.

V drugem polčasu so spet bolje začeli gostje. Po podaji iz kota je v 21. minuti s strelom iz voleja na 0:2 povišal Čuk. Na nasprotni strani je s pravo bombo Gašper Vrhovec zadel stičišče stative in vratnice, žoga pa spet ni hotela v gol gostov.

V 24. minuti je imel Turk žogo v nogah dober meter od gola, vendar se je zapletel in lepa priložnost je splavala po vodi. Domači so potem od 27. minute dalje poskušali z vratarjem Gašperjem Vrhovcem v polju. V gol domačih se je postavil Gašper Vrhovec.

Po dolgem obleganju gostujočih vrat so domači v 31. minuti končno znižali na 1:2. Po kombinaciji celotne peterke je bil strelec Šturm. Obleganje gostujočih vrat se je nadaljevalo tudi v nadaljevanju.

V 34. minuti so tudi gostje postavili vratarja v polje in skušali umiriti igro. Vendar pa so kmalu naredili napako, Matej Peroša pa je zaradi brcanja žoge z igrišča dobil drugi rumeni karton in bil izključen. Domači so s tem dobili prednost igralca več za čas dveh minut. V 35. minuti je imel Šturm po podaji Ručne idealno priložnost za zadetek, vendar je streljal tik mimo desne vrstice Kocjana.

Le nekaj trenutkov kasneje so bili gostje v protinapadu v katerem so naredili peti prekršek ter izgubili žogo do katere se je dokopal Ručna, jo popeljal preko celega igrišča, s silovitim strelom zadel levi spodnji kot gostujočih vrat ter izenačil na 2:2.

Hasanbegovič je imel v 39. minuti dvoboj s Kocjanom iz oči v oči, zadel pa je vratarja v noge. Zato pa so imeli domači več sreče v naslednjem napadu, ko je po lepi akciji celotne ekipe s strelom s 6 metrov za 3:2 zadel Begič.

Po prejetem golu so bolj napadali gostje, a se rezultat do konca srečanja ni spremenil.