Dejan_Gavric Po zadnjem domačem srečanju v letu 2010 bilo je to srečanje z Izolo, smo se pogovarjali z debitantom v 1. SFL, članom ekipe FC Litija, Dejanom Gavričem. Kaj je povedal ? Preberite v nadaljevanju…

Kakšni so tvoji občutki igrati v 1. SFL?
Občutki so enkratni! Igrati v ekipi s takšnimi igralci, kot so pri nas je edinstvena izkušnja, saj si tako nabiram potrebne izkušnje. Upam seveda na še kakšen nastop, saj je bilo enkratno !

Kaj ti je trener dejal pred vstopom v igro?
Dejal je, naj igram agresivno, enostavno ter naj držimo žogo.

Danes si dosegel svoj prvi zadetek v članski konkurenci. Si eden redkih tako mladih igralcev, ki so zadeli v 1. SFL. Kako si ti videl svoj zadetek ?IMG_2028

Občutki so bili fenomenalni! Najprej se sploh nisem zavedal, da sem zadel. Še bolj neverjetno je, da mi je to uspelo že pri teh letih in v moštvu FC Litija.

Kakšni so tvoji načrti za naprej ?
Osvojiti naslov z ekipo U18, ki se nam je lansko leto zelo nesrečno izmaknil v domači dvorani. Vse drugo bo prišlo s trdim delom na treningih.

Omenil si ekipo U18. Si eden ključnih igralcev v ekipi U18 in tudi najboljši strelec v vaši skupini. Kakšni so naši s to ekipo in kako se počutiš ob pogledu na lestvico strelcev ?
Cilj je osvojiti prvenstvo U18! Smo dobra klapa in se zelo dobro razumemo med seboj. Lestvica strelcev? Brez pomoči soigralcev ne bi bil najboljši strelec. Drugače pa sploh ni pomembno kdo zadane, važno je da zmagamo.

IMG_2012Pri članih je trener najboljši strelec 1. SFL vseh časov, Tomi Horvat, pri ekipi U18 pa te trenira izvrstni in izkušeni Mile Simeunovič. Kako se razumeš z njima in kako vam pomagata na treningih ?
Oba trenerja sta super. Na treningu nas veliko naučita. Upam da se bomo še veliko naučili iz njunih izkušenj.

Bliža se novoletni čas. Kaj si želiš v prihajajočem letu poleg uspehov v nogometu ?
Seveda uspešno končati fakulteto za management, uživati prelepe trenutke s punco, predvsem pa čim več zdravja in čim manj poškodb.

To je povedal eden redkih tako mladih strelcev v 1. SFL, Dejan Gavrič. Dejanu želimo še veliko uspehov tako v njegovi nogometni karieri, kot tudi v zasebnem življenju. Čestitke Gavra !

Z Dejanom Gavričem sem se pogovarjal Luka Bregar.