IMG_2925Po zaostali tekmi 10. Kroga 1. SFL med ekipama Tomi Press Bronx in Litijo, se je Luka Bregar pogovarjal z igralcem Bronxov Miho Osojnikom. Kaj je povedal bivši reprezentant in bivši igralec našega kluba si preberite v nadaljevanju pogovora.

 Današnja tekma se je končala z zmago tvojega bivšega kluba z rezultatom 3:7. Kako si sam videl to tekmo? Bila je dobra, prava prvenstvena tekma, kljub temu, da so bili oni (Litija, op.p.) oslabljeni kot mi. Rekel bi, da se je igral dober futsal. Kaj je odločal? Rekel bi malo netipična igra Litije. Malo bolj obrambe kot ponavadi, nobenega presinga in čakanje na protinapade. Zabili so in zmagali tekmo.

Kakšni so vaši načrti z ekipo v letošnji sezoni?

Moji načrti z ekipo? To je bolj vprašanje za trenerja. Jaz se trudim po svojih najboljših močeh, tako kot tudi drugi v ekipi. Bomo videli, kam nas bo to IMG_2939pripeljalo.

Po letošnji sezoni si odšel iz Litije in se vrnil v svoj domači klub. Kako si se počutil v klubu, ko si še igral v Litiji?
V Litiji je bilo vse super, fajn. V Litiji so mi dali priložnost, veliko sem se naučil. Predvsem, ko sem bil poškodovan so mi stali ob strani in me počakali, da sem se vrnil. Res hvala Litiji!

Bliža se novoletni čas. Kaj si želiš v novem letu na osebnem področju?
Zdravje v družini in čisto nič drugega!

To je bil kratek pogovor z Miho po koncu tekme v Škofijah. Želimo mu še veliko uspehov na športnem in osebnem področju!


Luka Bregar