IMG_2925

Po dveh tednih priprav v novem klubu, sem se pogovarjal z novo okrepitvijo kluba FC Litija, Ševzetom Mehičem. Kako se počuti v klubu in kako je z njegovo poškodbo kolena, si preberite v nadaljevanju.

Dobrodošel v klubu! Kako se počutiš v klubu kot je FC Litija in kako so te sprejeli ostali igralci?

Počutim se zelo dobro! Ostali igralci so me tudi sprejeli dobro, tako kot se vsakega novega soigralca sprejme. Upam, da bo tako tudi vnaprej. Poznam vse soigralce, z nekaterimi sem celo že igral v prejšnjih klubih tako, da problemov v komunikaciji ne bi smelo biti.

Kaj pričakuješ od letošnje sezone? Nenazadnje se bo v Litiji igrala tudi liga prvakov.

Mislim, da smo v državnem prvenstvu glavni favoriti za končno zmago. Upam na veliko lovorik, saj sem jih sam lačen. Gotovo tudi ostali kljub uspešni lanski sezoni. Za ligo prvakov pa vsi vemo kaj pomeni Dinamo. Oni so tu favoriti. Poznam tudi Athino, saj smo z njimi igrali še z mojim prejšnjim klubom Gorico. Njih dobro poznam in mislim, da smo boljši od njih. Nizozemcev sicer ne poznam, vendar mislim, da nam bo s pravo željo in borbo uspelo osvojiti drugo mesto.

Za vami je dva tedna priprav na novo sezono. Če se ne motim, prejšnjo sezono nisi veliko igral. Se to kaj pozna na tvoji pripravljenosti?

Lansko sezono sem staknil hudo poškodbo kolena, ampak sem to zdaj saniral. Koleno mi ne dela več nobenih težav. Glede priprav pa naj povem: če ne treniraš vsak dan, se ti seveda pozna dokler ne prideš v ta ritem vsakodnevne vadbe. Ampak tudi to po dveh ali treh tednih mine.

Meho, naj ti v imenu vseh zaposlenih v klubu in navijačev še enkrat zaželim dobrodošlico! V nadaljevanju pa še veliko lovorik s tvojim novim klubom.

Luka Bregar

 

IMG_2925

IMG_2925