IMG_2925

Po nekaj prespanih nočeh sem se pogovarjal z Rajkom Radovanovičem, najstarejšim igralcem ekipe FC Predilnica Litija, ki je osvojila naslov državnih prvakov.

Čestitke ob naslovu državnih prvakov U21. Kakšni so občutki?

Hvala za čestitke. Občutki so res fenomenalni. Res ne vem kako bi jih opisal. Po treh letih igranja v tej kategoriji smo s to ekipo končno osvojili naslov. Vse se je poklopilo in bilo je res super. Naj se ve kje je futsal doma.

Igrali ste zelo ekipno, ampak vseeno - kako vam je Alen Fetič pomagal s svojimi članskimi izkušnjami?

Res je, da smo na igrišču delovali kot mala družina oziroma eden za drugega. Vsekakor pa je Alen Fetič dodal veliko vrednost tej ekipi, ki je z njim več kot popolna.

Je res da po tej sezoni zapuščaš klub?

Da zapuščam klub še ne morem potrditi, da pa zapuščam to selekcijo pa je seveda jasno, saj sem izhodni letnik. Treba se bo pogovoriti z določenimi ljudmi potem pa bomo videli kaj in kako. Nositi litijski dres je čast in upam, da bom lahko nadaljeval v njem. Ni pa vse odvisno od mene.

Kakšni so načrti za naprej?

Načrti so še naprej igrati futsal in se truditi. Cilj je osvojiti čim več lovorik. Seveda upam, da bo vse potekalo brez poškodb. Poleg tega pa biti uspešen v privatnem življenju.

Kaj si boš najbolj zapomnil v tem času, ko si bil v Litiji?

Zapomnil si bom to, da je klub res enkraten. Pri Litiji je vse urejeno in vse poteka brez problemov. Seveda ne smem pozabiti na vse moje odlične soigralce s katerimi sem imel možnost trenirati. Najbolj pa si bom zapomnil trenerja Mileta Simeunoviča, ki me je definitivno največ naučil o futsal. Pokazal mi je na kakšen način mora razmišljati igralec in me ves čas usmerjal na pravo pot. Zaradi njega je futsal lažje igrati.

Bi se za konec še komu zahvalil ali posvetil naslov?

Naslov bi rad posvetil družini in punci, ki me podpirajo in mi vedno stojijo ob strani. Rad pa bi se še enkrat zahvalil vsem soigralcem, trenerju Miletu Simeunovič in vodilnim v klubu, da so mi dali možnost, da igram v takem klubu kot je FC Predilnica Litija.