Dejan_Simic

V sredo si po dolgem času prijateljsko tekmo FC Litije spremljal s tribune, kot igralec v pokoju. Kakšni so bili občutki?

Za enkrat niti malo ne pogrešam treningov, tekem in tistega občutka pred tekmo.  Mogoče bo ta občutek nekoliko drugačen, ko preteče nekaj časa. Bomo videli …

Z Litijani si osvojil vse kar se osvojiti da, pa vendar kateri uspehi so tisti, ki ti prvi pridejo v spomin?

Prvi odmevni, ki mi pade na pamet je uvrstitev med 8 najboljših v Evropi. Glede na takratno ekipo, lahko rečem, da smo res naredili velik rezultat.

 

Letošnja ekipa aktualnih državnih prvakov je pomlajena, kakšne možnosti imajo fantje za ponovitev lanskoletnih rezultatov?

 

Možnosti so velike, a se moramo zavedati, da bodo tudi drugi klubi trdo delali in poskušali priti na vrh. Glede na igralsko zasedbo mislim, da imajo največ možnosti za osvojitev vseh možnih lovorik.

Še dobrih  deset  dni nas loči do prve evropske tekme, kakšne so možnosti Litije za napredovanje oz. kdo je favorit?

Tudi lansko leto smo imeli velike možnosti za napredovanje pa se ni izšlo. Upam, da letos preskočijo to oviro in se uvrstijo v nadaljevanje tekmovanja. Favoritov praktično ni, vsak lahko premaga vsakega.

Kako bi ocenil razmere v slovenskem futsalu, kaj nam manjka?

Razmere v slovenskem futsalu niso ravno rožnate. Klubi imajo finančne težave. Sponzorjev, ki bi jim pomagali praktično ni. Manjka nam nekdo, ki bi naredil profesionalno futsal ekipo in dvignil nivo slovenskega futsala.

Kaj bo po počel Dejan Simić po končani karieri. Se mogoče spogleduješ s trenersko vlogo?

Večino prostega časa bom posvetil družini, ostanek časa pa bom izkoristil za rekreacijo. Za enkrat me ne mika trenerska vloga, ni pa izključeno, da se nekega dne preizkusim v tej vlogi.

Tekmovanje se še ni začelo pa vendar, poglejva kdo bo po tvojem mnenju na vrhu letošnjega pokala?

Španski prvaki