Med licenčnim seminarjem za trenerje, ki je potekal v Litiji, sem našel čas, da sem se na kratko pogovoril z Milivojem Simeunovićem, igralcem, ki je v Litiji pustil velik pečat. Povedal je zakaj se je odločil za odhod in kakšni spomini ga bodo vezali na Litijo.

Mile, zakaj si se odločil za odhod iz Litije?

Mislim, da je bilo pet let dovolj. Tu smo pustili svoj maksimum, več ne bi mogli narediti. Odločil sem se, da svoje mesto prepustim mlajšim, ki prihajajo in bodo dostojno zastopali klub iz Litije.

Odločil si se za Dobovec. Kakšni so cilji?


Odločil sem se za Dobovec, čeprav sem imel še nekaj ponudb. Žal mi je, ker se ne morem odločiti za več klubov. Na koncu sem se odločal med Sevnico, Mariborom in Dobovcem, odločil sem se za slednjega. Žal mi je, ker ne morem igrati še za ostala dva kluba, saj so bili vsi korektni in pošteni. Dal sem nekaj prednosti Dobovcu in odločil sem se za njih. Cilji pa so visoki, tako kot smo jih imeli v Litiji – borba za prvaka! Bo težko, sigurno bo vsaj pet kandidatov za naslov prvaka!

Kakšni spomini te bodo vezali na Litijo?

Samo dobri! V spominu mi bodo ostali samo lepi spomini. To je bilo pet fantastičnih let, osvojili smo veliko lovorik, pustili smo tudi pečat v Evropi! Tudi sam sem se veliko naučil, kljub temu, da sem star 38 let.

Trenutek, ki ga ne boš nikoli pozabil…


Tekma z FC Barcelono! To je bila pika na i. Bilo je še veliko lepih trenutkov, vendar tekma z Barcelono je nekaj posebnega.

Za konec še nekaj za navijače KMN FC Litija…


Naj na tekme pridejo v čim večjem številu! Sedaj je nastala nova ekipa, ki potrebuje podporo. Kljub temu, da ni več starih igralcev, se bo ta ekipa borila za naslov državnih prvakov. Srečno!

Mile, hvala za trenutke, ki smo jih preživeli s tabo na parketu in ob parketu! V Litiji boš vedno dobrodošel! Srečno na novi poti!

Luka Bregar