Po prihodu v naš klub, sem se pogovarjal z Denisem Ramićem, srbskim reprezentantom in članom naše ekipe. Kaj vse mi je zaupal, pa si lahko preberete spodaj.

Denis, si nova okrepitev FC Litija. Kako se počutiš v klubu?
Ja res je. Sem nova okrepitev v vašem klubu, se pa v klubu počutim kot doma.

Kako je prišlo do kontakta za prestop v FC Litija in kako, da si se odločil za naš klub?
Kontaktiral me je vaš trener Damir Pertič in po pogovoru z njim sem se odločil.

Je bila odločitev težka?
Odločitev je bila malo težka, ampak po pogovoru s trenerjem Damirjem Pertičem, sem se odločil za Litijo. Želel me je v klubu, saj je dejal, da mu je potreben takšen tip igralca. To je prevagalo.

Kakšne so razlike med srbsko in slovensko ligo?
V Sloveniji sem okoli 2 meseca in o vaši ligi lahko rečem, da  je veliko bolj zanimiva od srbske. V Sloveniji imaš vsaj tri klube ali več, ki se lahko borijo za naslov prvaka, v Srbiji pa veš da je oz. bo Ekonomac 100% prvak Srbije.

Na evropskem prvenstvu ste dosegli zelo pomemben zadetek za Srbijo in to ravno proti Sloveniji. Kakšni so spomini na evropsko prvenstvo? 
Ja res je. Dosegel sem zelo pomemben gol proti vaši državi. To je bilo moje prvo veliko tekmovanje in moj prvi zadetek za Srbijo na velikih tekmovanjih. Spomini na evropsko prvenstvo so res lepi, saj je bilo igrati na evropskem prvenstvu ena od mojih želja in nepozaben trenutek, ki se ga bom vedno z veseljem spominjal.

Kakšni so tvoji osebni cilji?
Moji cilji so vedno visoki. Že na evropskem prvenstvu sem s Srbijo želel do medalje, a nam žal ni uspelo. Naslednji cilj je svetovno prvenstvo in seveda medalja, ter uspešne igre v klubu.

Si si ogledal že kakšne znamenitosti po Sloveniji ali bo za to še čas?
Žal še nisem imel časa si ogledati znamenitosti, ampak za to bo še čas. Zelo bi si rad ogledal Bled in Planico.

Kako so te sprejeli soigralci v Litiji?
Igralci so me sprejeli, kot da bi bil del njihove družine. To mi veliko pomeni.

Kateri je zate najboljši futsal igralec na svetu?
Najboljši za mene je Ricardinho.

Še nekaj besed za navijače FC Litija... 
Navijače kluba bi pozval na vsako našo tekmo v čim večjem številu! Želim si, da nas podpirajo v dobrem in slabem, kajti to nam veliko pomeni, mi pa se bomo potrudili, da jim vrnemo na najboljši možni način.


Denis, hvala za pogovor in srečno v našem klubu!

(foto: Nina Novak)