Obveščamo vas, da je naš klub FC Litija od NIJZ pridobil pozitivno mnenje za organizacijo tekem 1. SFL s prisotnostjo omejenega števila gledalcev, kar že velja tudi za jutrišnjo tekmo proti KMN Tomaž Šic bar.

Seveda so pogoji prilagojeni razmeram, ki vladajo zaradi nevarnosti okužbe s koronavirusom in so dokaj strogi:
1. Vstop v dvorano, bo gledalcem omogočen omejenemu številu gledalcev in sicer posamično. Vsak, ki si bo želel ogledati tekmo bo lahko vstopil izključno z masko na obrazu, ki jo bo treba nositi v vseh skupnih prostorih – tribune, hodniki, stopnišče, sanitarije,...

2. Na vhodu vas bo organizator opozoril, da lahko vstopate le zdravi (brez povišane telesne temperature, kašlja in drugih znakov bolezni). Morali si boste razkužiti roke in nadeti masko, organizator pa ima pravico, da vam izmeri telesno temperaturo z brezstičnim termometrom in vas zavrne, če je le-ta povišana.

3. Na tribuni bo treba ohranjati predpisano razdaljo. Skupaj lahko sedijo le sorodniki člani istega gospodinjstva.

4. Po koncu tekme je treba zapustiti tribune posamično in obvezno z masko na obrazu.

Pri FC Litija kot organizatorju bomo veseli vseh, ki se boste udeležili tekme kot gledalci, a vas prosimo, da spoštujete navodila osebja in s tem skrbite za svoje zdravje in zdravje drugih obiskovalcev tekme. Starejšim, tistim, ki so bolj izpostavljeni zdravstvenim tveganjem in majhnim otrokom, ki ne zmorejo ohranjati distance med tekmo, odsvetujemo obisk tekme. Prosimo tudi, da zaradi zgoraj omenjenih dejanj, pridete na tekmo pravočasno in ne zadnje minute.

Upamo, da boste kljub omejitvam, po dolgem času lahko spet uživali v futsal tekmi.

ORGANIZATOR TEKME (FC Litija) SI PRIDRUŽUJE PRAVICO, DA LAHKO VSAKOGAR, KI NAVODIL NE BO SPOŠTOVAL, ODSTRANI IZ DVORANE BREZ PREDHODNIH OPOZORIL!