Člansko moštvo je močnejše še za enega igralca.

Po nekaj letni odsotnosti se je na parket v dresu FC Litija vrnil Matic Račič. "Dolgo je že od mojega zadnjega uradnega nastopa in zato sem pogrešal futsal. Pogovarjal sem se z Gašperjem Vrhovcem in beseda je nanesla na to, da bi pomagal v nadaljevanju sezone," nam o svoji vrnitvi pove Matic. V petek je že nastopil proti Siliku in se izkazal z borbeno in požrtvovalno igro. Pokazal je pravi odnos na parketu. Sam je namreč Litijan in temu primerni so občutki ob vrnitvi na parket: "Vemo kaj pomeni nositi dres FC Litija. To si želi vsak in ponosen sem, da sem ponovno del tega kluba!"

Račka ali Rac, kot ga kličejo prijatelji in soigralci, je v dresu FC Litija zbral že 147 nastopov in dosegel 65 zadetkov v vseh tekmovanjih. Z Litijo je bil večkrat državni in pokalni prvak, igral pa je tudi v Ligi prvakov. Zbral je en uraden nastop  v dresu članske futsal reprezentance Slovenije (neuradnih nastopov nekaj več, saj je igral tudi na neuradnem turnirju v Braziliji leta 2008, kjer je Slovenija nastopila v pomlajeni zasedbi) ter 9 nastopov in 5 zadetkov v dresu reprezentance Slovenije U21. Med drugim je igral tudi na prvem uradnem evropskem prvenstvu U21 v Rusiji, kjer je v treh nastopih za Slovenijo dosegel dva zadetka. 

Matic pa na koncu ni pozabil omeniti ciljev v letošnji sezoni in nekaj besed namenil tudi navijačem. "Cilji so vsako leto enaki - to je naslov v prvenstvu in pokalu. Od tega ne odstopamo, saj smo Litija," o ciljih pove Račka ter doda: "Želim si, da se situacija okoli epidemije uredi toliko, da se sprostijo ukrepi in se naši navijači, Litijski levi, čimprej vrnejo na tribune. Zagotovo nam bodo v veliko pomoč pri uresničitvi ciljev."

Matic, dobrodošel nazaj na parketu in veliko dobrih nastopov v domačem dresu FC Litija!