Članska ekipa, ki jo je v letošnji sezoni vodil Senudin Džafić, je izgubila odločilno četrto finalno tekmo.

Končni rezultat je bil morda nekoliko previsok, bilo je 0:5 za Futsal klub Dobovec. Slednjim iskreno čestitamo za naslov državnih prvakov. 👏Je pa naša ekipa prejela nagrado za najbolj fair play ekipo v sezoni, Jonhn Lennon pa je postal najboljši strelec 1. SFL v letošnji sezoni. Iskrene čestitke!

Našim fantom pa glave gor in čestitke za borbo skozi celotno sezono. Ni bilo vse idealno, nagajale so nam poškodbe in raznorazne težave v tej "Covid sezoni". Marsikdo nas je odpisal tudi iz borbe za naslov, toda dokazali smo, da poleg Dobovca spadamo v finale državnega prvenstva in finale pokala. Nekaj let že poslušamo, koliko časa že nismo prvaki, da je sramota, ker izgubimo od drugih ekip v ligi, da je sramota, ker zmagujemo samo z 1:0 ali 2:1,... Vemo, da se na starih lovorikah ne da živeti, ampak vseeno si zaslužimo nekaj spoštovanja, glede na to, da smo še vedno najuspešnejši slovenski klub vseh časov. In tako bo še nekaj časa. Zagotavljamo pa vam, da se bomo slej ko prej vrnili tudi na vrh. Dali bomo vse od sebe! 🔵⚪

Za konec pa HVALA vsem v klubu, ki so kakorkoli pomagali pri organizacijah tekem, HVALA vsem našim sponzorjem, HVALA vsem navijačem, HVALA navijaški skupini Litijski Levi in VELIK HVALA vsem našim igralcem in trenerskemu štabu! 🔵⚪ V novi sezoni se bomo vrnili še močnejši!

Ekipa konecsezone
Foto: Drago Perko (futsal.si)