Članska ekipa bo v novo sezono krenila močno prevertrena.

Nova okrepitev je Uroš Martič (letnik 1994), ki v Litijo prihaja iz ekipe KMN Sevnica. Uroš je vsestranski igralec, ki je v svoji futsal karieri zbral 187 nastopov za KMN Sevnica in je dosegel 94 zadetkov v vseh tekmovanjih. Ima tudi osem nastopov za člansko reprezentanco Slovenije ter 15 nastopov za reprezentanco U21, kjer je dosegel 7 zadetkov. Uroš, dobrodošel v Litiji!

Žal pa ekipo zapuščata še dva fanta. Eden od njih je Marko Đeković, ki bo svojo vratarsko kariero nadaljeval pri ekipi FK Siliko. Kot vratar je bil v postavi FC Litija na 65 tekmah in je dosegel tudi en zadetek. Ob slovesu je Marko povedal: "Zahvaljujem se vsem v klubu za vse trenutke v klubu. Posebna in velika zahvala pa navijačem s katerimi sem imel zares poseben odnos. Hvala!"

Drugi, ki v prihodnji sezoni ne bo več branil grba FC Litija pa je Arnon Santos Cassemiro. Brazilec, ki je za Litijo nastopal v prejšnji sezoni, si je z dobrimi igrami priboril prestop v prvo italijansko ligo (klub Came Dosson C5). Arnon je v dresu FC Litija zbral 29 nastopov v vseh tekmovanjih, dosegel je 21 zadetkov. Arnon je ob slovesu zapisal: "Rad bi se zahvalil klubu FC Litija - od vseh glavnih ljudi v klubu, trenerjem in bivšim soigralcem. Hvala, da sem imel priložnost zaigrati v vašem klubu in da sem se veliko naučil v svoji prvi sezoni v Evropi. Bilo mi je v čast braniti barve najuspešnejšega kluba v Sloveniji. Posebej bi se rad zahvalil tudi navijačem, Litijskim levom. Škoda, da nas zaradi Covid situacije niso mogli spodbujati celotno sezono. Ostal bom velik navijač FC Litija! Hvala in srečno!"

Na tem mestu se Đekotu in Arnonu zahvaljujemo za njun doprinos klubu ter jima želimo vse najboljše v novih klubih! Hvala in srečno.