Včeraj je na Vačah (Piknik prostor Vače) potekal zaključni piknik ekip U17 in U19.

Zbrali so se skoraj vsi igralci, trenerski štab in kar nekaj članov uprave in ljudi, ki so letos pomagali na tekmah. V super vremenu so uživali ob hrani, hladni pijači in igri futsala ter tenisa! Ob tem zahvala ekipe tudi upravi kluba (Marko Jurjevec, Andrej Vrhovec in Nejc Vrhovec), ki je poskrbela, da povabljenci niso bili lačni in žejni ter da so uživali na prijetni lokaciji na Vačah.
Ob zaključku še zahvala vsem, ki so na kakršenkoli način pomagali pri izvedbi letošnje sezone, od vseh sponzorjev do vseh v dvorani, ki so poskrbeli, da parket ni preveč drsel in so bili dresi oprani. Zahvala tudi trenerskemu štabu (Luka Bregar, Matevž Osredkar, Željko Pijetlović in Tomaž Barbek), ki je letos skrbel za naše mlade selekcije. Na koncu pa še velika zahvala vsem igralcem, ki so letos nosili dres FC Litija, saj brez njih ne bi bili tako uspešni, kot smo bili. Vemo, da se nekateri poslavljajo od mladinskih selekcij in prehajajo na članski nivo - toda ostali bodo lepi spomini vseh treningov, tekem, vseh druženj, ki pa vam jih ne more nihče odvzeti. In to je tisto najpomembnejše v pravi ekipi - da smo in bomo ostali kot ena športna družina! Hvala vsem in srečno v nadaljevanju!

Matevž Osredkar (trener U13 in pomočnik U19):
"Delo s temi fanti je bil pravi užitek, saj so vsi po vrsti prave osebe in še boljši futsal igralci, zato me ni strah za Slovenski futsal v prihodnosti. Želim jim vse dobro v prihodnje. Če sem pošten, jih bom kar malo pogrešal."

Luka Bregar (trener U19):
"Takšne ekipe, ki je bila letos, bi si želel vsak trener. Fantje so bili kot eno - tako na igrišču, kot izven njega. Pred leti sem te igralce že treniral in razlika od takrat pa do danes je ogromna. Zrasli so tako na osebni ravni kot v sami igri. Verjamem, da jim lahko s trdim delom uspe priti še nekaj stopničk višje in sam osebno ne bom presenečen v kolikor bodo v prihodnosti igrali v kateri izmed močnejših lig po svetu ali pa vodilnih vlog v slovenskem futsalu. Še enkrat več se je pokazalo dejstvo, da se v Litiji dobro dela z mladimi in da napredujejo vsako sezono za vsaj stopničko ali dve. Ostali mi bodo v enem najlepših spominov. Vsem igralcem, pomočnikom in upravi kluba pa en velik hvala za letošnjo sezono! Srečno naprej!"

#ZaKogaPaTiNavijas #modrobeli #FCLitija #ekipadateskipa

Zakljucnipiknik