Po oblikovanju članske ekipe, so na vrsti sedaj tudi mlajše selekcije.

Trener ekipe U19 ostaja Luka Bregar, ki je ekipo uspešno vodil tudi v zadnji predčasno končani sezoni. "Po pogovoru s tehničnim direktorjem kluba sem se hitro odločil," o odločitvi, da ostaja trener pove Luka ter doda: "Po predčasno končani sezoni, kjer nam je ostal neizpolnjen cilj, imam ogromno želje in zagona, da to odlično ekipo vodim še naprej!"

Spomnimo, da bo ekipa ostala skoraj nespremenjena, saj se je NZS odločila, da igralcem letnik 2001 omogoči še enoletno igranje v tej selekciji. Tako bo vsem omogočeno lažje prilagajanje na člansko raven, saj bodo bogatejši še za leto izkušenj. O načrtih trener razkrije: "V Litiji so cilji vedno visoki, nič drugače ni pri ekipi U19. Bo pa letos izjemna konkurenca in vsaka tekma bo velik izziv, ki pa se jih ne bojim." Ekipo sta zapustila Nejc Poglajen in Gašper Trdin, ki odhajata oz. se vračata v ŠD Mlinše. "Poleg ekipnih ciljev pa si želim strokovnega in uspešnega sodelovanja tudi s trenerjem članske ekipe g. Horvatom, saj moramo igralce razvijati in pripraviti na člansko raven.

V prejšnji sezoni sta bila njegova pomočnika Matevž Osredkar in Željko Pijetlovič: "Želel bi si, da bi trenerska ekipa ostala nespremenjena, toda Matevž ima željo po ponovnem igranju velikega nogometa - z njim se moram še pogovoriti. Zagotovo pa bo v veliko pomoč Žele, ki premore ogromno znanja in zna podati izjemne nasvete."

Luka, v novi sezoni tebi in ekipi želimo veliko dobrega dela in uspehov!