Mladinska ekipa, ki jo vodi Luka Bregar, je slavila drugo zmago na drugi tekmi.

Naši mladinci so bili boljši od ekipe FK Dobovec z rezulatom 6:11. Po dva zadetka so dosegli Nik Okorn, Timi Debeljak in Patrick Osredkar, po enega so dodali Lovro Skrinjar, Jan Mrva, Marko Bjelčevič in Tim Štrus, enega so si domači zabili sami. Z drugo zmago po dveh krogih so naši mladinci ena izmed petih ekip s popolnim izkupičkom. Že v naslednjem krogu pa jih čaka derbi proti ekipi KMN Bronx Škofije. Česitke in le tako naprej!

LIGA U19 (futsal.si)

Izjave po tekmi:
Luka Bregar, trener U19:
"Čestitke fantom za zmago. Bila je prigarana, veseli me strelska razpoloženost, razočaran pa sem nekoliko nad pristopom v obrambi. Prejemamo preveč poceni zadetkov in to bo potrebno popraviti. So pa priložnost za igro dobili vsi fantje, kar me še posebej veseli.Tri točke so naše in gremo naprej proti našemu cilju!"

Vid Kos, igralec U19:
"Pred tekmo smo na glas pričakovali zmago. V tekmo smo stopili malo slabše, ampak smo igro v drugem polčasu popravili in upravičili vlogo favorita. Mislim, da bi lahko boljše odigrali v obrambi, saj smo dobili preveč zadetkov. Ne glede na prejete zadetke smo s fanti pustili srce na igrišču in pokazali, da gremo letos ponovno po poti, kjer si želimo naslov državnih prvakov."