Ekipa U19, pod vodstvom Luke Bregarja ter njegovih pomočnikov Matevža Osredkarja in Željka Pijetlovića, je prišla do pričakovane zmage.

Njihov današnji nasprotnik je bila ekipa KMN Sevnica. Fantje so na koncu slavili z rezultatom 11:1, ob polčasu je bilo 7:1. Tri zadetke je dosegel Marko Bjelčević, po dva sta dosegla Vid Kos in Patrick Osredkar, po enega pa so dodali Nik Okorn, Tim Štrus, Lovro Skrinjar in Jan Mrva. Naša ekipa tako po nepopolnem četrtem krogu ostaja na prvem mestu s popolnim izkupičkom. Naslednjo nedeljo bi naša ekipa morala gostovati v Ljutomeru pri ekipi KMN Tomaž, ali bo do tega prišlo, pa bomo videli glede na zdravstveno situacijo v Sloveniji. Čestitke našim mladincem za novo zmago!

LIGA U19 (futsal.si)

Izjave po tekmi:
Tim Štrus, igralec FC Litija U19:
"Moje mnenje o današnji tekmi je, da rezultat lepo opisuje enosmeren potek tekme iz naše strani. V vseh pogledih smo bili boljši nasprotnik in zasluženo vzeli tri točke. Sam s svojo igro nisem najbolj zadovoljen saj sem imel precej priložnosti, realizacija pa je bila danes žal malce slabša. Menim, da smo gledano v celoti odigrali dobro tekmo, priigrali smo si veliko priložnosti, pokazali nekaj lepih akcij, je pa res, da je še prostor za izboljšave. Vemo, da je cilj samo eden in to je naslov državnih prvakov."

Luka Bregar, trener FC Litija U19:
"Težko je povedati kaj konkretnega po takšni tekmi. Vedeli smo, da smo veliki favoriti. S pomočnikoma smo ta teden na treningih opozarjali, da moramo v to tekmo zbrano in s polno motivacije, kljub naši očitni premoči. Tega se fantje niso povsem držali, kar jih po eni strani zastopim, po drugi strani pa se razlike v motivaciji med enim in drugim nasprotnikom nikakor ne smejo dogajati. Na koncu smo zasluženo slavili in pomembne so samo tri točke, igra se bo kmalu pozabila. Fantom čestitam za zmago in gremo dalje!"