Naši navijači, Litijski levi, letos praznujejo deseto obletnico. Ob tem so prišli na idejo, da organizirajo dobrodelno akcijo.

Levi so vedno spoštovali igralce, ki so veliko dali klubu in bili pripadni. Tokrat so se spomnili na pokojnega Darka Tokića. Zapisali so naslednje:

"Kot je že poznano, smo levi želeli izvesti pyro show v sklopu našega praznovanja obletnice obstoja, vendar se je zaradi situacije in ukrepov zapletlo in bo pyro show po vsej verjetnosti prestavljen za nekaj časa.

Zato pa se na vas obračamo z drugačno željo. Začeli bomo z dobrodelno akcijo, ki se bo odvila v teh težkih časih, v spomin na našo legendo, Darka Tokića. V sklopu akcije bomo prodajali majice po ceni 15€. Vsa sredstva, ki se bodo zbrala, pa bomo poklonili njegovi punčki Mili, ki ji želimo vse najlepše v njenem otroštvu. Žal nam je, da ni preživela toliko časa z očetom kot mi, zato se bomo s to gesto spomnili na njegovo srčnost in dobroto, ki ga je krasila. Darko Tokić je veliko fantov motiviral za njihovo življenjsko pot in jim pomagal, zato je prav, da se mu oddolžimo s to lepo gesto.

Majice lahko naročite s prednaročilom na naši uradni strani ali pa pri vidnejših članih naše skupine (tisti, ki jih poznate). Majico se plača že pred prevzemom, saj menimo, da bo akcija v ogromnem obsegu in boste tako olajšali projekt nam, ki ga bomo speljali. Za osebni prevzem majic se bomo nato dogovorili (lahko osebni prevzem pri vidnejših članih skupine ali pa v klubski vitrini v VRju, če se bodo ukrepi sprostili).

NAROČILA SPREJEMAMO DO NOVEGA LETA! Vse donacije bodo evidentirane, ob donaciji pa boste prejeli tudi potrdilo, ki bo veljalo za prevzem!

Na potrdilu bodo sledeči podatki: 1. ime in priimek, 2. velikost naročene majice-majic, 3. vsota zneska donacije (15€, 30€, 45€...).

ZATO KER ZNAMO SKUPAJ DRŽAT!

LITIJSKI LEVI 2010 "


Dajmo držati skupaj in pomagajmo Mili!

LeviToka