Odgovorni v našem klubu in tisti, ki pomagajo, so odgovorni in aktivni tudi v privatnem življenju.

Na pobudo predsednika UEFA, g. Aleksandra Čeferina in predsednika HNS in člana UEFA izvršnega odbora, g. Davorja Šukerja, se je v soboto, 13.3.2021 na igrišču stadiona Mladost v Petrinji odigrala dobrodelna tekma nogometnih legend Hrvaške in Slovenije. Slovenska reprezentanca je z goloma Novakovića in Ačimovića v drugem polčasu pripravila popoln preobrat in zmagala z 2:1. Del Slovenije pa je bil tudi alfa in omega našega kluba, g. Andrej Vrhovec, ki je tudi zelo dober osebni prijatelj z g. Čeferinom. Da je naš šef zastopal Slovenijo na tem dobrodelnem dogodku, pa smo tudi v klubu zelo ponosni! Čestitke! VEČ O TEKMI PA NA 24UR.COM (klik)

Ob Dnevu civilne zaščite pa so vsako leto izročena priznanja civilne zaščite za uspešno opravljanje nalog zaščite, reševanja in pomoči. Zaradi razglašene epidemije v tem letu to žal ni mogoče, zato je Občina Litija letos pripravila manjšo slovesnost s podelitvijo priznanj. Med prejemniki priznanj iz občine Litija je bil tudi Karel Jurjevec, ki velikokrat pomaga pri pripravi tekem FC Litija. Prejel je bronasto priznanje CZ, za kar mu iskreno čestitamo! Zahvalo za požrtvovalno delo je prejemnikom priznanj izrekel župan g. Franci Rokavec skupaj s podžupanjo ga .Lijano Lovše.

Nekaj slik z dobrodelne tekme, kjer je igral Andrej Vrhovec in s podelitve priznanja Karlu Jurjevcu (foto: Andrej Vrhovec in Občina Litija):